decor image
decor image

01. Het eerste gesprek

Wilt u meer weten wat we voor u kunnen maken? Informatie over onze werkwijze, ideeën en het kostenplaatje? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We komen graag langs om uw situatie te bekijken en van gedachten te wisselen over de mogelijkheden. We nemen materiaal- en kleurstalen mee. Tijdens het gesprek zetten we uw wensen en eisen op een rij en brengen we de maten, het gewenste model en details in kaart. ​​​​​​​Na het oriëntatiegesprek gaan we aan de slag met het ontwerp en een gespecificeerde offerte.

02. Ontwerp

Indien gewenst wordt het schetsontwerp in 3D uitgevoerd voor een levensecht beeld van ons plan. Zo krijgt u direct inzicht hoe de keuken er in uw situatie uit komt te zien en van de algehele uitstraling en sfeer. De offerte wordt uitgewerkt per onderdeel, zodat u weet hoeveel elk gedeelte kost. Samen nemen we ons plan door en kunnen we evt. bepaalde aanpassingen doen.

03. Voorbereiding in werkplaats

Gaat u akkoord met het voorstel? Nadat de opdracht binnen is, beginnen we direct met het zogenaamde voorwerk. In overleg maken we een planning, zorgen we voor technische tekeningen en bestellen we de benodigde materialen. In de werkplaats wordt alles voorbereid en op maat gemaakt. Op de afgesproken dag(en) kunnen we op die manier met alle aandacht uw keuken realiseren.

04. Voorbereiding op locatie

Sommige interieur opdrachten vereisen een goede voorbereiding op locatie. Een goed voorbeeld hiervan is het plaatsen van een keuken. Dan moeten er aansluitingen voor water, elektra en afvoeren worden aangelegd door vakmensen waarmee wij samenwerken.
Wij maken dan een werktekeningen met daarop alle eisen en specificaties voor stopcontactdozen, lichtpunten, wateraansluitingen en afvoeren. Soms is het handiger wanneer uw aannemer de voorbereidingen treft. In dat geval sturen wij u tijdig de werktekeningen met alle toelichtingen.

05. Plaatsen

We beginnen met het afdekken van uw vloeren en andere delen van uw interieur om beschadigingen te voorkomen. Afhankelijk van uw situatie en het soort opdracht gaan wij alles assembleren en apparatuur aansluiten. Het plaatsen is precisiewerk, maar doordat we alles nauwkeurig hebben voorbereid in onze werkplaats, kunnen we snel en vakkundig monteren.

06. Oplevering

Zodra we zelf 100% tevreden zijn met het resultaat en alles netjes is afgewerkt, zullen we ons werk officieel opleveren. Samen zullen we alle onderdelen nalopen. Pas als u enthousiast bent over uw nieuwe keuken, zijn we klaar. Als er nog zaken zijn wat niet volgens wens of plan is, lossen we dat direct of zo spoedig mogelijk op. Maar ook na langere tijd zijn we uiteraard bereikbaar voor aanpassingen en oplossingen.